Termeni si conditii1. DOCUMENTE CONTRACTUALE


Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care  zadi.ro(I.I. Hordoan Adrian) isi deruleaza operatiunile comerciale.

Toate produsele comercializate pe site-ul nostru, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre I.I. Hordoan Adrian  [www.zadi.ro]

Produsele de pe site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri zadi.ro (I.I. Hordoan Adrian) va anunta clientul despre problemele aparute si va hotara impreuna cu clientul daca comanda se va livra sau se va anula . Valoarea maxima a obligatiilor zadi.ro ( I.I. Hordoan Adrian) fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.
Fotografiile si specificatiile produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.
Inainte de a valida orice comanda, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat, zadi.ro (I.I. Hordoan Adrian)  isi rezerva dreptul de a inceta colaborarea cu respectivii clienti.2. FACTURARE – PLATA

Preturile bunurilor afisate in cadrul site-ului  zadi.ro includ  T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda. zadi.ro (I.I. Hordoan Adrian) . va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau de pe www.zadi.ro si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.3. LIVRAREA BUNURILOR

Zadi.ro (I.I. Hordoan Adrian) se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door (Cargus sau Fan Curier) catre cumparator sau sau la adresa cleintului pe raza municipiului Bistrita,  conform optiunii clientului.
 
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala si certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate).

Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

Va informam ca la achizitionarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem „unul la unul“, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat.

4. RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:​

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator.​

Conform O.U.G Nr.34/2014, Art. 14, Alin. 3 : "Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."​

​Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.​

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate :​

 a) Forumularul de retragere - se va transmite numai prin e-mail pe adresa iihordoanadrian@gmai.com

Nume client  :​

​Numar factura fiscala  :​

Denumirea produsului (produselor) si cantitatea :​

Contul IBAN ** :​

Alte mentiuni :​Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Orice colet neanuntat trimis catre noi va fi refuzat.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 7 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )
In nicio situatie nu se accepta colete cu obligatii de plata la livrare respectiv ramburs, transport neachitat sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la Dvs. Coletele cu plata la destinatar sau cele cu ramburs nu vor fi primite fara nicio exceptie.

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la zadi.ro.

 

 


5. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre zadi.ro ( I.I. Hordoan Adrian), beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul bunurilor reclamate defecte in perioada de garantie trebuie procedat conform indicatiilor din certificatul de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al bunului trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la receptia marfii pe adresa  
iihordoanadrian@gmail.com sau la nr de telefon afisat pe site..
6. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).


7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
zadi.ro (I.I. Hordoan Adrian) se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele Dvs. personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. Zadi.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui website, nu divulga adresa Dvs. de email altor persoane, nu furnizeaza adresa Dvs. catre terti.

Prin completarea datelor Dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele Dvs. personale sa fie folosite pentru a va trimite confirmarea acceptari comenzi si livrarea acesteia.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice zadi.ro  are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de Dvs. online.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicitata stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa pe adresa de email: iihordoanadrian@gmail.com