Update Gratuit HARTI

ACTUALIZAREA PE VIATA  A HARTILOR

varianta 1 :

Stimati utilizatori,  va oferim gratuit actualizarea pe viata a hartilor pentru dispozitivele achizitionate cu soft-ul de navigatie Mireo Don’t Panic si optiunea LMU (Lifetime Map Updates – Actualizarea pe viata a hartilor).  

Beneficiati de pana la 2 actualizari gratuite ale hartilor pe an atata timp cat o harta cu continut nou va fi pusa la dispozitie de catre producator. Veti beneficia de Lifetime Map Updates pe intreaga durata de viata a produsului sau pana cand vor exista date de la producatorul software-ului de navigatie Mireo. 

IMPORTANT!

Pentru a putea instala noile fisiere, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1.  In meniul softului de navigatie Dontpanic -> Setari -> Numerele de serie veti regasi un cod de 67 de caractere.2.    Accesati link-ul urmator: https://partners.mireo.hr/crm/ si in campul “Enter your device ID” scrieti cele 67 de caractere. Apoi apasati butonul “Find updates” (in dreapta codului introdus).
3.    Apasati pe butonul “Download all licences for this update”.

4.    Atentie: aveti deja instalata versiunea de soft Don’t Panic 4.78, NU este nevoie sa faceti update acestei versiuni! 
5.    Descarcati fisierele de harti apasand pe butonul “download file” pentru fiecare tara in parte.

6.    Inchideti aplicatia de navigatie Dontpanic.
7.    Stergeti toate fisierele din directorul Dontpanic/Maps din memoria interna a dispozitivului dvs.
8.    Dezarhivati fisierul licences.zip descarcat si copiati toate fisierele rezultate cu exceptia fisierului Dontpanic.mcp in directorul Dontpanic/Maps. Fisierul mai sus amintit trebuie copiat in directorul Dontpanic, inlocuind fisierul existent.
9.    Copiati toate fisierele de harti descarcate anterior in acelasi director Dontpanic/maps.
10.  Porniti aplicatia de Navigatie.


VARIANTA 2 :

     Pentru aparatele cumparate fara soft, puteti instala si actualiza GRATUIT programul Navigator 21 cu harti FULL Europa Auto si camion produse si oferite gratuit de Mapfactor.

1. Accesati linkul  : https://navigatorfree.mapfactor.com/en/ , alegeti versiunea dorita, de exemplu pentru GPS-urile PNI si Serioux alegeti versiunea Navigator Free For Wince. 

2. Descarcati aplicatia, o instalati pe calculator si Gratuit, dupa ce conectati aparatul la calculator, prin intermediul aplicatiei Navigator 21- Setaup utility instalati aplicatia si hartile dorite. 


Daca doriti, cand faceti comanda, ne puteti solicita sa va instalam noi softul  GRATUIT pe aparat.

Aveti mai jos un clip de prezentare a softului Navigator produs de Mapfactor

Coșul este gol!